Mijn verhaal

Als moeder en zakenvrouw begrijp ik de dagelijkse uitdagingen waarmee vrouwen worden geconfronteerd. Ik ben daarom op zoek gegaan naar een collectie die past bij mijn waarden: stijlvol, hoogwaardige kwaliteit, comfortabel en duurzaam.

Met passie voor mode en geïnspireerd door mijn eigen leven ontwerp ik voor de moderne, veelzijdige en stijlvolle vrouw. 

Mijn eigen merk Maria Tailor brand en de eerste kledingcollectie is in 2014 gelanceerd en is nu exclusief verkrijgbaar via mariatailor.com.

Kwaliteit en stijl

Alle items in de collectie zijn ontwikkeld met oog op stijl en kwaliteit. Zo is bij de keuze van materialen en productie veel aandacht besteed aan draagbare ontwerpen. Omdat alles eenvoudig gecombineerd kan worden is het veelzijdig en tijdloos.

De details van ieder item worden zorgvuldig gekozen. Van stoffen tot kleuren en van pasvorm tot stijl. Dit maakt ieder item hoogwaardig, waarbij het gemakkelijk meerdere jaren gedragen kan worden. 

Handgemaakt in Portugal

Ik heb de beste vakmensen in Portugal gevonden om mijn collectie te produceren. In de buurt van Porto worden alle producten met veel zorg gemaakt van de beste materialen. Die streek staat bekend om zijn hoogwaardige kledingindustrie, waarbij goede werkomstandigheden, eerlijke lonen en duurzame productie zijn gegarandeerd. 

De gehele collectie wordt zonder tussenkomst van een winkel verkocht, hierdoor kan ik deze hoogwaardige producten aanbieden voor een eerlijke prijs.

Duurzaamheid

Het is mijn doel om slow fashion te creëren: goed doordachte kleding van hoge kwaliteit, bedoeld om jaren te dragen. Ik hecht dan ook waarde aan tijdloze stijl in plaats van vluchtige mode. En aan productie op kleine schaal in plaats van massaproductie. 

Doordat alles in Portugal wordt geproduceerd, voldoet het aan de Europese wetgeving wat betreft werkomstandigheden, gebruik van chemicaliën en materialen. Ook werk ik alleen met beperkte oplages waardoor er minder overproductie is. 

Maar uiteindelijk gaat het erom dat jij mijn items met plezier draagt. Ik ben dan ook altijd benieuwd wat jij ervan vindt. Zullen we samen collectie bekijken?

Liefs,

Maria