Skip to content

Maria Tailor

Trendy, vrouwelijk,
draagbaar, elegant​

Maria Tailor creëert mode waarin vrouwen zich prachtig en zelfverzekerd voelen. Wij vieren de vrouwelijkheid. Of ‘zij’ nu een sociale levensgenieter is of de ambitie heeft om een succesvolle zakenvrouw en/of moeder te zijn. Maria Tailor streeft ernaar dat zij zich ieder uur van de dag fabulous voelt.

Maria Tailor

Over Maria Tailor

Oprichtster Maria Tailor begon haar mode carrière al op de leeftijd van 7 jaar. Op een traditionele Singer naaimachine, gegeven door haar oma, creëerde ze haar ‘eerste’ collectie. Samen met haar buurtgenootjes als modellen op de woonkamer-catwalk presenteerde ze haar collectie aan haar publiek. Ze had toen nooit durven dromen over wat ze nu heeft bereikt: een trotse eigenaar zijn van een modemerk. Als zowel ondernemer en moeder begrijpt ze als geen ander hoe beperkt de eigen tijd van een vrouw is en hoe belangrijk het is om je vrouwelijk te kunnen blijven voelen door middel van toegankelijke en betaalbare mode met een high-end feeling. Ze wil mode creëren voor ambitieuze vrouwen, binnen hun budget. Voortdurend zoekend naar de meeste modieuze aspecten van zelf-expressie, blijft het de missie van Maria Tailor om vrouwen prachtig te laten voelen.

Het afgelopen jaar heeft zij geleerd om zowel zakelijk als privé opnieuw te beginnen. “Ik heb mijn innerlijke kracht herontdekt en wil andere vrouwen inspireren om hun power te vinden. Dat hoop ik met mijn collecties en positieve uitstraling en instelling te doen”, aldus Maria.

I’ve rediscovered my strength again, let me help discover yours.

With Love, Maria