Disclaimer

Deze disclaimer is van toepassing op de inhoud en het gebruik van alle website van Coutured B.V.: mariatailor.com

Aansprakelijkheid

De inhoud van deze website en andere uitingen van Coutured B.V. op internet zijn met de grootste zorgvuldigheid samengesteld. Desondanks is het mogelijk dat informatie die door Quicksilver B.V. wordt gepubliceerd onvolledig en/of onjuist is. Coutured B.V. accepteert geen aansprakelijkheid voor enige onjuistheden of ontbrekende informatie betreffende de inhoud van de site. Alle informatie kan, zonder voorafgaande kennisgeving, op elk moment door Coutured B.V. worden gewijzigd of verwijderd. 

Rechten

Deze webshop, het ontwerp, de tekst, logo's en afbeeldingen, alsmede de vorm hiervan vallen onder het auteursrecht van Coutured B.V. Het is niet toegestaan om de site, of gedeelten daarvan, openbaar te maken, te vermenigvuldigen, of op een andere manier op te slaan of ter beschikking te stellen aan anderen, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van Coutured B.V.

Coutured B.V. behoudt zich het recht voor om de gebruiker de toestemming te ontzeggen de webpagina te gebruiken en/of van bepaalde diensten die op de webpagina zijn aangeboden, gebruik te maken.

Coutured B.V. 2022