Het Maria Tailor team creëert tijdloze klassieke kleding met een hoogwaardige kwaliteit. Hierdoor kan onze collectie gedurende meerdere seizoenen gedragen worden in tegenstelling tot de fast fashion die enkel inspelen op de trends van het moment. Wij willen zo duurzaam mogelijk, maar zijn ons daarnaast bewust van het feit dat elke geplaatste bestelling op onze website een afdruk achterlaat op het milieu.

Het liefst willen wij dan ook dat de consument, jij als klant, een weloverwogen besluit maakt wanneer je, online, kleding koopt.

Door verzendkosten te hanteren, hopen we dat jij als klant nadenkt over wat het kledingstuk doet voor jouw garderobe, of je de juiste maat hebt en hoe je het uiteindelijk wil dragen.

Door een zo gedetailleerd mogelijke uitleg te geven over hoe het product valt hopen we de juiste verwachtingen te scheppen en daarmee retouren zoveel mogelijk te voorkomen.

Wat uiteindelijk zorgt voor minder CO2 uitstoot.

Compleet CO2 neutraal is onmogelijk maar het is wel één van onze hoofddoelen.
Het creëren van een duurzaam modemerk dat een minimale CO2-afdruk achterlaat en tegelijkertijd onze consumenten tevreden en geïnformeerd houdt.