Altijd moeiteloos stijlvol

Duurzame ‘s zomerse ‘elevated essentials’ waar jij je goed in kunt voelen

Jij verdient het om er goed uit te zien en goed voor gezorgd te worden - ook in de zomer. Met de items uit mijn nieuwe zomercollectie ben jij klaar voor elke gelegenheid die deze zomer (en alle zomers die volgen!) op jouw pad kan komen als ambitieuze vrouw.

Jij kunt alles aan, zonder een grote garderobe vol fast fashion; hier heb je slechts één ‘elevated essential’ kledingstuk uit mijn nieuwe collectie voor nodig. Verander simpelweg je make-up, schoenen of accessoires en je bent helemaal klaar voor elke gelegenheid. Investeer in veelzijdige en tijdloze mode van hoogwaardige kwaliteit.

Zomercollectie

Lange blouse 'Brenda' | Brilliant White - Maria Tailor - Shirts & TopsLange blouse 'Brenda' | Brilliant White - Maria Tailor - Shirts & Tops Brilliant White / XS
In de uitverkoop
Jurk 'Dora' | Fandango Pink - Maria Tailor - DressesJurk 'Dora' | Fandango Pink - Maria Tailor - Dresses Fandango Pink / XS
In de uitverkoop

Jurk 'Dora' | Fandango Pink

€71,97 €119,95
Short 'Samantha' | Sunny Lime - Maria Tailor - Skirts & ShortsShort 'Samantha' | Sunny Lime - Maria Tailor - Skirts & Shorts Sunny Lime / XS
In de uitverkoop
Linnen rok 'Samara' | Brilliant White - Maria Tailor - Skirts & ShortsLinnen rok 'Samara' | Brilliant White - Maria Tailor - Skirts & Shorts Brilliant White / XS
In de uitverkoop

Ja, je kunt er stijlvol uitzien én voor anderen en jezelf zorgen!

De zomer is voor veel vrouwen een dynamische periode. Feestjes, barbecues, festivals, vakanties, voor de kinderen zorgen - en dat allemaal in die hitte. Ik weet dat het een uitdaging is om een moeder of ambitieuze vrouw te zijn in de warme zomermaanden.

Na een moeilijke periode heb ik doorgepakt en mijn lessen vertaald in mijn kleding. Deze collectie staat symbool voor dat proces van opgroeien, vallen, opstaan en goed voor mijzelf zorgen. Want ik begrijp welke kleding nodig is om alle ballen in de lucht te kunnen houden. Ik heb deze collectie met zorg en liefde ontworpen en ontwikkeld, met jou als ambitieuze vrouw in mijn achterhoofd.

Meer over Maria

Comfortabele pasvormen en materialen

De kleding moet comfortabel zijn, want je weet nooit wanneer je achter je kindje aan moet rennen op het strand. Daar heb ik in het design en in de keuze voor de stoffen rekening mee gehouden. Katoen en linnen zijn heerlijke luchtige stoffen waarin jij makkelijk kunt bewegen en het niet te warm krijgt.

Multi-inzetbare kledingstukken voor elke gelegenheid

Ook begrijp ik dat je een druk leven hebt en niet altijd tijd hebt om urenlang te winkelen. Daarom heb ik gefocust op kwaliteit en alleen een aantal basic maar toch eigenzinnige kledingstukken uitgebracht. Zo ben je met slechts één kledingstuk uit deze collectie al voorbereid zijn op allerlei verschillende gelegenheden, van voetbalwedstrijden in de hitte tot tuinfeestjes en alles er tussenin.

‘s Zomerse kleuren die vrolijk zijn én overal bij passen

Ik heb de ‘s zomerse kleuren zorgvuldig uitgezocht zodat ze verfrissend en vrolijk zijn, zonder dat ze té toonaangevend zijn. Basics met een twist, met duurzaamheid, comfort en veelzijdigheid als uitgangspunt. Zo zijn alle items uit deze nieuwe collectie zo multifunctioneel als je van mij gewend bent.

Focus op duurzaamheid en kwaliteit

Al mijn kleding is op de best mogelijke manier geproduceerd in Portugal. Zo krijgen de werknemers een eerlijk salaris, gebruiken we alleen de beste kwaliteit materialen en worden er geen gevaarlijke chemicaliën gebruikt. Voor deze collectie zijn de kledingstukken met de hand geverfd om de specifieke kleur te realiseren.

Door voor mijn kleding te kiezen, draag je indirect bij aan een betere wereld, nu en in de toekomst. Ook zorgt de hoge kwaliteit van de kleding ervoor dat jij minder kleding hoeft te kopen en dat het kledingstuk fijner aanvoelt. Investeer in jezelf en lever meteen jouw bijdrage aan het verzorgen van de planeet en laat de aarde goed achter voor onze volgende generaties.


Gun jezelf de kwaliteit die jij verdient

Misschien denk je dat jij het niet waard bent om jezelf op nummer 1 te zetten. Dat een ander altijd voor gaat en dat je het met kleding van lagere kwaliteit ook wel redt. Maar geloof mij: jij verdient het om in te investeren. Gun jezelf dat stukje zelfliefde, zodat jij het beste in jezelf naar boven kunt halen.