Retourneren en contact

Email: info@mariatailor.com
WhatsApp: Klantenservice

TERUGBETALINGSBELEID

Coutured BV. gaat afscheid nemen van de Maria Tailor Holding. Tijdens deze overgang zal de webshop offline zijn. Het merk Maria Tailor blijft wel bestaan. Het is onduidelijk wanneer de webshop weer live gaat.
Retourneren kan tot 14 januari 2023.

WAT IS JULLIE RETOURBELEID?

U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag exclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening.

Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en (indien redelijkerwijze mogelijk) in de originele staat en verpakking geretourneerd worden.

HOE STUUR IK MIJN BESTELLING RETOUR?

  • Ga naar mariatailor.com/returns
  • Vul het formulier in met daarop de reden dat u de bestelling retour wilt sturen
  • Kies met welke bezorgdienst u de bestelling terug wilt sturen. Het is ook mogelijk om het pakketje op te laten halen
  • Doe het te retourneren item in de originele verpakking

De kosten en risico's zijn voor eigen rekening:

  • Zelf verzenden (Nederland) 6,95 EUR
  • Op laten halen (Nederland) 7,50 EUR
  • Zelf verzenden (België) 7,95 EUR
  • Op laten halen (België) 8,50 EUR

U kunt de retourpagina ook vinden door de QR-code op uw paklijst te scannen.

Maria Tailor is niet aansprakelijk voor verlies of beschadigd geretourneerde pakketten. Wij adviseren dan ook het pakket te verzekeren via de beschikbare dienst.

KAN IK OOK AFGEPRIJSDE ITEMS RETOURNEREN?

Ja, ook afgeprijsde items kunt u retourneren, onder dezelfde voorwaarden.

KAN IK ITEMS OMRUILEN VOOR EEN ANDERE MAAT?

Nee, dat is helaas niet mogelijk. In dit geval kunt u het beste een nieuwe bestelling plaatsen.

KAN IK PRODUCTEN DIE IN BUNDELS ZIJN GEKOCHT OOK LOS TERUGSTUREN? 

Producten die in bundels zijn gekocht, moeten gezamenlijk worden geretourneerd. Ze kunnen niet afzonderlijk worden geretourneerd. Als u er maar één van wilt houden, stuur dan de volledige bestelling terug en plaats een nieuwe bestelling met het product dat u leuk vindt. Onvolledige gebundelde bestellingen worden niet terugbetaald.

KLACHTENREGELING

Het kan altijd voorkomen dat er iets niet helemaal gaat zoals gepland. We raden u aan om klachten eerst bij ons kenbaar te maken door te mailen naar info@mariatailor.com. Leidt dit niet tot een oplossing, dan is het mogelijk om uw geschil aan te melden voor bemiddeling via Stichting WebwinkelKeur via https://www.webwinkelkeur.nl/kennisbank/consumenten/geschil.

Vanaf 15 februari 2016 is het voor consumenten in de EU ook mogelijk om klachten aan te melden via het ODR-platform van de Europese Commissie. Dit ODR-platform is te vinden op http://ec.europa.eu/odr. Wanneer uw klacht nog niet elders in behandeling is dan staat het u vrij om uw klacht te deponeren via het platform van de Europese Unie.