Retourneren

Download hier je retourformulier

Veelgestelde vragen

 • Waar kan ik een klacht melden?

  Voor alle artikelen die je bij ons koopt, geldt de wettelijke garantie. Wettelijke garantie wil zeggen dat een product datgene is of moet doen wat de consument er in alle redelijkheid van mag verwachten. Is dit volgens jou niet het geval dan willen wij je vragen om een foto van het item te maken en deze naar shop@mariatailor.com te mailen. Zo kunnen wij de klacht direct bekijken en meedenken over een geschikte oplossing.

 • Wat voor garantie heb ik op mijn aankoop?

  Voor alle artikelen die je bij ons koopt, geldt de wettelijke garantie. Wettelijke garantie wil zeggen dat een product datgene is of moet doen wat de consument er in alle redelijkheid van mag verwachten.

 • Kan ik een product retourneren in een 'echte' winkel?

  Dat is niet mogelijk. Onze producten worden alleen via deze webshop verkocht en niet via andere winkels.

 • Mag ik een product met kortingscode retourneren?

  Uiteraard. Elk product dat niet aan jouw verwachtingen voldoet, mag je retourneren. Jij krijgt dan de kosten van het product minus de korting teruggestort op jouw rekening.
  Voor acties “2 voor de prijs van 1” krijg je alleen de kosten teruggestort als je beide producten retourneert.

 • Kan ik producten ruilen?

  Hoe werkt het als ik een product wil ruilen? Wij willen je graag adviseren het onderstaande stappenplan aan te houden wanneer je geïnteresseerd bent in een ander product.
  Stap 1. Retourneer het ongewenste product. Dit product verwerken wij als een normale retour en zal binnen 14 werkdagen verwerkt worden.
  Stap 2. Bestel in de tussentijd een nieuw product in de shop.

 • Wat kost het retourneren van mijn bestelling?

  Voor het retourneren vergoeden wij geen kosten.

 • Hoe kan ik mijn items retourneren?

  Volg de volgende stappen om jouw bestelling op de juiste manier te retourneren:

  Stap 1: Leg de producten die je wilt retourneren samen met het retourformulier terug in de doos. Wanneer je geen retourformulier toevoegt, dan kan de verwerking van jouw retour vertraging oplopen.
  Stap 2: Lever de doos in bij bijvoorbeeld een Post NL-locatie bij jou in de buurt.
  Stap 3: Bewaar de Track & Trace-code die je bij de kassa krijgt wanneer je het pakketje afgeeft.

 • Tot hoeveel dagen mag ik een product nog retourneren?

  Je hebt 14 dagen de tijd. Dat is gerekend vanaf het moment dat jij jouw bestelling ontvangt. Je mag zonder opgave van redenen van de aankoop afzien. Als je meldt dat je afziet van jouw aankoop, heb je vervolgens nog eens 14 dagen om de producten te retourneren. Je kan ook zonder dat te melden de producten binnen 14 dagen na ontvangst terugsturen. Daarbij vragen wij jou wel om te melden dat jij af ziet van jouw aankoop. Wil je een product retourneren, gebruik dan het retourlabel dat je bij jouw bestelling hebt ontvangen. Ben je dit retourlabel kwijt, stuur ons dan even een e-mail naar shop@mariatailor.com of ga naar: mariatailor.com/retour/

  Zorg ervoor dat je de producten – indien redelijkerwijs mogelijk – ongedragen, onbeschadigd en voorzien van de aangehechte labels, retourneert. Je bent aansprakelijk voor de waardevermindering van de goederen wat het gevolg is van het gebruik van de goederen.

 • Hoe snel is mijn retour verwerkt?

  Wij doen er alles aan om retourzendingen zo snel mogelijk te verwerken. Uiterlijk binnen 14 dagen nadat je hebt aangegeven van de aankoop af te willen zien, storten wij het aankoopbedrag terug. Jij krijgt daarbij ook de eventuele (standaard) verzendkosten voor de heenzending teruggestort. Wij wachten met terugbetaling tot wij de goederen hebben teruggekregen of tot jij hebt aangetoond dat je de goederen hebt teruggezonden. Je ontvangt hiervan een bevestiging per mail.

  Wanneer de retourzending is verwerkt wordt het aankoopbedrag als volgt teruggestort:

  • iDeal: Het aankoopbedrag staat binnen drie werkdagen weer op je rekening.
  • MasterCard/Visa: Het aankoopbedrag staat binnen drie werkdagen weer op je creditcard overzicht.
  • PayPal: Het aankoopbedrag staat binnen drie werkdagen weer op je PayPal rekening.